Om bloggen

Bloggen ”Massa saker”, eller ”En blogg om allt jag tycker är intressant för tillfället” kom till hösten 2008 då jag hade besök av en massa andra personer som hade bloggar. Då jag tröttnade på att vara sämre registrerade jag namnet ”massasaker” på wordpress och skrev ett inlägg. Jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva om, så jag valde ett namn där i princip allt kunde passa in.

Mitt första riktiga inlägg om CERN skrev jag bara för att jag var överhypad på att min syster kanske skulle få åka dit. Sen fortsatte jag med att skriva om kvantmekanik eftersom jag nyligen hade diskuterat det med min syster och hade upptäckt att folk missbrukar termen grovt. Sen höll jag kvar vid samma tema i nästa post, och nästa…

Idag handlar bloggen om vetenskap och skepticism och den kommer antagligen att fortsätta handla om det även i framtiden. Från början tänkte jag skriva om annat också, men det skulle kännas dumt att byta tema helt plötsligt. Kanske gör jag det ändå nån gång.

Jag är rätt glad att jag valde namnet ”massasaker”, då folk ofta läser fel och tror att det står ”massaker”, vilket låter mer intressant.

Bloggen kommer fortsätta så länge jag har lust att skriva på den, och just nu känns det som om det kan hålla på ett tag! Faktiskt tycker jag det är riktigt kul att skriva, eftersom jag tycker det jag skriver om är väldigt intressant! Jag hade gärna skrivit mer ofta än vad jag har tid med, men det har jag inte just nu! Hur som helst: Välkommen till MassaSaker!

Annonser

One thought on “Om bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s